auto-plaza-kannemans-65bbcabc8664d0e21c62418deb128291.png

Autoplaza Kannemans

OSW erkende auto inkoper in Amersfoort
Autoplaza Kannemans is een full-service autogarage, welke zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasions als ook jonggebruikte auto's.
Naast onze in- en verkoopservice kunnen wij vanuit onze werkplaats tevens het onderhoud, de reparatie en APK van uw auto verzorgen.

Onze verkoopprijzen zijn opgebouwd variërend van een laag naar hoog segment, zodat wij een groot potentieel aan klanten kunnen bedienen. Wij hebben dan ook altijd tussen de 60 á 80 auto's op voorraad staan in diverse prijsklassen. Staat echter de auto van uw voorkeur niet tussen ons aanbod, dan kunnen wij middels een overeengekomen zoekopdracht voor u op zoek gaan naar de auto van uw wensen. U kunt dan de auto tot in detail samenstellen naar uw wensen en wij zorgen dat de juiste auto voor u wordt gevonden binnen ons netwerk. U wordt volledig ontzorgd tot en met aflevering van de auto, indien gewenst, in uw eigen garage!

Bent u benieuwd wat Autoplaza Kannemans u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor het geven van antwoorden op al uw specifieke vragen!

Autoplaza Kannemans
Chroniumweg 9
3812 NL Amersfoort

Tel: 033-4621389 (afspraak werkplaats/verkoop)
Mobiel: 06-53265116

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:30
Dinsdag
09:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoplaza Kannemans

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Amersfoort? Autoplaza Kannemans is een OSW erkende auto opkoper in Amersfoort. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoplaza Kannemans zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoplaza Kannemans in Amersfoort brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)