auto-van-der-eems-3c61f3e0e81bdec360be6212a2c08f89.png

Auto van der Eems

OSW erkende auto inkoper in Sneek
Van harte welkom op de website van Auto van der Eems.

Wij zijn in 1984 begonnen met de in- en verkoop van auto's.
Scherp en helder zakendoen alsmede het leveren van kwaliteit zijn belangrijke pijlers voor ons bedrijf. Door de jarenlange ervaring, goede contacten met leveranciers en ons puur te richten op in- en verkoop, kunnen wij leveren tegen de scherpst mogelijke prijs.

U wordt ontvangen in een ontspannen ongedwongen sfeer en de koffie staat voor u klaar! Een proefrit is bij ons altijd mogelijk, ook zonder afspraak.

De technische kant wordt door ons uitbesteed en verzorgd door Bovag Garage Betten, gevestigd in hetzelfde pand, waardoor korte lijnen en snelle service gewaarborgd zijn.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Auto van der Eems

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sneek? Auto van der Eems is een OSW erkende auto opkoper in Sneek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Auto van der Eems zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Auto van der Eems in Sneek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)