7452cb18abedeb5836feb605bb8a64b95640746d.jpg

Autobedrijf Broekhuis

OSW erkende auto inkoper in Albergen
Autosloperij Broekhuis heeft een zeer ruim assortiment auto onderdelen, sloopauto’s en schadeauto’s. Alle auto onderdelen zijn origineel van hoogwaardige kwaliteit en tegen betaalbare prijzen verkrijgbaar.

U kunt alle auto onderdelen en schadeauto’s bekijken op ons grote terrein in Albergen. Alle producten worden ook online geplaatst, zodat u altijd de huidige voorraad kunt bekijken. U vindt alle beschikbare onderdelen via onze kentekenchecker of door te navigeren via de pagina auto onderdelen. Een bestelling doet u eenvoudig en betaalt u veilig via iDEAL of onder rembours. Alle auto onderdelen worden dezelfde dag verzonden, zodat u ze de volgende dag in huis heeft.

Autosloperij Broekhuis vindt kwaliteit, betrouwbaarheid en service vanzelfsprekend. Daarom beschikken wij over diverse keurmerken, zoals de KZD en de ARN.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Broekhuis

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Albergen? Autobedrijf Broekhuis is een OSW erkende auto opkoper in Albergen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Broekhuis zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Broekhuis in Albergen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)