autobedrijf-harteveld-c1ff2de27a816e3671342a5b431bd93e.png

Autobedrijf Harteveld

OSW erkende auto inkoper in PIJNACKER
Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf. Eigenaar Leo Harteveld is o.a verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken tezamen met de in- en verkoop voor auto's. In de verkoop wordt hij geassisteerd door Nick Sterker. Over relaties gesproken: Service- en Partsmanager Arne Kronshorst werkt al meer dan 35 jaar bij ons dealerbedrijf. Onze monteurs Marco, Danny & John tezamen al meer dan 65 jaar en mede dankzij hun ervaring draait het technische team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En - niet te vergeten - met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Harteveld

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in PIJNACKER? Autobedrijf Harteveld is een OSW erkende auto opkoper in PIJNACKER. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Harteveld zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Harteveld in PIJNACKER brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)