autobedrijf-kameier-ba995713e51797fcde5467f5d8e27533.png

Autobedrijf Kameier

OSW erkende caravan/camper inkoper in Tilburg
Kameier Auto's biedt u een breed assortiment auto’s tegen een zo scherp mogelijke prijs. U heeft bij ons de keus uit een ruime collectie kwaliteit occasions. U heeft daarbij de keuze uit personenwagens, en op verzoek kunnen wij bedrijfswagens en zelfs nieuwe auto's aanbieden. Onze occasions zijn aantoonbaar dealer-onderhouden en voorzien van een Nationale Autopas. Wij presenteren u onze auto's in onze showroom in Tilburg. Kameier Auto's is hét occasioncenter waar u met een gerust hart uw droomauto koopt tegen de scherpste prijs!

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Autobedrijf Kameier

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Tilburg? Autobedrijf Kameier is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Tilburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Kameier zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Autobedrijf Kameier in Tilburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)