autobedrijf-nijhof-ff6f7ea2767b34182d1d25b6a1882fc9.png

Autobedrijf Nijhof

OSW erkende auto inkoper in Laren
Ook u bent natuurlijk van harte welkom !
Zoekt u een autobedrijf waar persoonlijke en professionele aandacht geen reclameslogan is.............maar werkelijkheid? Waar vertrouwen en kwaliteit geen loze woorden zijn, maar centraal staan in de manier waarop uw wensen worden aangepakt?

Dit is al ruim veertig jaar het geval bij ons. Autobedrijf Nijhof is een klein familiebedrijf, de liefde voor auto`s en techniek is overgegaan van vader op zoon. Door onze overzichtelijke bedrijfsstructuur kunnen wij de prijzen laag houden en zijn wij altijd in staat om ruimte te maken voor een gesprek. Of het om een defect achterlicht gaat of om de aanschaf van een andere auto.

Wij zijn een erkend BOVAG autobedrijf, en aangesloten bij de RDW (rijksdienst voor het wegverkeer)Al onze occasions worden geleverd inclusief onderhoudsbeurt en garantie volgens de BOVAG normen.

Onze klanten geven ons 5 sterren. Waarom? Heel eenvoudig: We doen het goed, en we doen het eerlijk.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Nijhof

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Laren ? Autobedrijf Nijhof is een OSW erkende auto opkoper in Laren . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Nijhof zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Nijhof in Laren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)