autobedrijf-nijhof-ff6f7ea2767b34182d1d25b6a1882fc9.png

Autobedrijf Nijhof

OSW erkende auto inkoper in Laren
Welkom!

Autobedrijf Nijhof is het adres voor alles wat met auto's te maken heeft. Voor een grote collectie gebruikte auto's in alle prijsklassen, maar ook voor onderhoud, reparatie, APK-keuringen, schadeherstel en accessoires.

Een autobedrijf waarbij u geen nummer bent, maar waar U als klant met persoonlijke aandacht door vakmanschap en betrouwbaarheid goed en eerlijk geholpen wordt. Dit door meer dan 40 jaar ervaring.

Wij zijn een erkend Bovag autobedrijf, aangesloten bij de Rijksdienst voor wegverkeer (R.D.W.) en Nationale Auto Pas. Al onze occasions worden geleverd inclusief APK (indien van toepassing), grote onderhoudsbeurt en garantie volgens de Bovag normen.

Kortom Autobedrijf Nijhof staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare producten.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Nijhof

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Laren ? Autobedrijf Nijhof is een OSW erkende auto opkoper in Laren . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Nijhof zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Nijhof in Laren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)