autobedrijf-rudie-wetering-42499b0f0828c8ae634aca80fcddf432.png

Autobedrijf Rudie Wetering

OSW erkende auto inkoper in Lemele
Autobedrijf Rudie Wetering is een familiebedrijf en bestaat reeds sinds 1986. Een betrouwbaar adres voor verkoop, reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Voor zowel bedrijven als particulieren.

U kunt via deze pagina door onze voorraad occasions bladeren; vaak jonge gebruikte auto’s met weinig kilometers, die dagelijks wordt ververst. In onze overzichtelijke showroom worden de meest recente occasions geplaatst.

Autobedrijf Rudie Wetering heeft wat betreft aflevering, garantie een naam hoog te houden. Ons team van ervaren monteurs kan in onze moderne werkplaats uw auto onderhouden en repareren.

Wij zijn Bovag Auto Bedrijven Associatie (ABA) lid. Dit betekent dat wij een ‘merkonafhankelijke” adviseur zijn voor de consument; we verkopen, onderhouden en repareren dus ieder automerk.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Rudie Wetering

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Lemele? Autobedrijf Rudie Wetering is een OSW erkende auto opkoper in Lemele. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Rudie Wetering zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Rudie Wetering in Lemele brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)