autobedrijf-van-varik-7491f093ca146ddf582fc4c8e172d776.png

Autobedrijf Van Varik

OSW erkende auto inkoper in WOERDEN
Autobedrijf Van Varik is zo’n onderneming waar je graag je auto brengt. Óf je nieuwe auto ophaalt. Ze blinken uit in service en vinden persoonlijk contact belangrijk. En dat merk je als klant direct. Geen lange wachttijden, ingewikkelde formulieren en lastige communicatie. Bij Autobedrijf Van Varik komen ze hun beloftes na en gaan écht aan de slag. Klant is Koning!
Al ruim een halve eeuw werkt Van Varik met een compact, maar zeer betrokken professioneel team. Als universeel autobedrijf richt het team zich op vele disciplines. Van schadeherstel en onderhoud van bedrijfswagens en luxe wagens tot verkoop van nieuwe auto’s en occasions.

Autoschade?
Een deuk, kras of grotere schade aan je auto is niet prettig. Maar het team van Van Varik weet de pijn te verzachten. Medewerkers van de afdeling schadeherstel zijn kunstenaars in hun vak.
Of het nu een complete restauratie of het overspuiten van een kleine schade gaat, de professionals maken de auto met veel plezier weer als nieuw.

Duidelijkheid
De no-nonsens aanpak van Van Varik zorgt voor duidelijkheid. Altijd worden vooraf afspraken gemaakt. Over de duur van de reparatie of het onderhoud, de werkwijze en uiteraard de kosten. Transparante calculaties zijn een vanzelfsprekendheid. In combinatie met de flexibele opstelling is Van Varik zo’n bedrijf waar je de rest van je leven klant blijft.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autobedrijf Van Varik

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in WOERDEN? Autobedrijf Van Varik is een OSW erkende auto opkoper in WOERDEN. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf Van Varik zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf Van Varik in WOERDEN brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)