e6b81502e4781fc809e8a7323975c85e398c95ad.png

Autoham

OSW erkende auto inkoper in Amersfoort
AutoHam is een familiebedrijf dat sinds 1960 bestaat, inmiddels onder leiding van de derde generatie. Het bedrijf is opgericht aan de Nijkerkerstraat 27a in Amersfoort. In 2012 is aan de Zuiderinslag in Hoevelaken een tweede vestiging geopend. Hier vindt de opslag en tevens verkoop van onderdelen plaats. Het pand aan de Nijkerkerstraat in Amersfoort is nog in gebruik voor het demonteren van de voertuigen.

In de vestiging in Amersfoort hebben wij een ruime opslag van demontage auto's, daarnaast vindt op deze locatie de demontage plaats. De opslag en verkoop van auto-onderdelen vindt plaats in Hoevelaken. Hier vindt u het inmiddels 3 etage tellend magazijn met ruim 50.000 onderdelen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Autoham

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Amersfoort? Autoham is een OSW erkende auto opkoper in Amersfoort. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autoham zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autoham in Amersfoort brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)