autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autotijd

Autotijd neemt al vele jaren een unieke positie in op de Nederlandse markt van jonge occasions.

Sinds jaar en dag zijn wij een gevestigde naam in Apeldoorn en bekend in heel Nederland. Onze sfeervolle showroom is gelegen in het hart van de Veluwe, dit biedt u meteen de mogelijkheid om er een gezellig dagje Apeldoorn van te maken.

In onze showroom kunt u op uw gemak alle occasions van dichtbij bekijken, van vrijwel elk merk hebben wij een of meerdere occasions op voorraad waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding uitzonderlijk goed is.

Geregeld komt er een vaste klant langs voor een vers kopje koffie en een lekkernij. Komt u ook? Het is immers altijd koffietijd bij Autotijd!


Reviews - gemiddeld cijfer: 10

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Ik kocht hier een mooie bestelbus voor mijn bedrijf en ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Ik had al meerdere bedrijven bezocht, maar nergens vond ik zo’n goede auto voor zo’n lage prijs. Ik weet niet hoe ze het doen bij dit bedrijf, maar hier kun je aanbiedingen pakken die je nergens anders kunt vinden. Ik ben heel blij met mijn bus .


Theo uit Hilvarenbeek
10 maandag 18 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn zoon werd onlangs 18 en ik wilde hem daarom graag een mooi autootje geven. Via Autotijd kon ik een mooie auto kopen die ook nog eens heel goed geprijsd was. Ik ben blij dat ik deze firma heb ingeschakeld want zij snapten wat ik zocht en hebben mij goed kunnen helpen. Mijn zoon was heel blij met zijn auto en ik weet zeker dat hij er veel plezier van zal hebben.


Willem uit Amerongen
10 maandag 04 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze camper was inmiddels al weer wat ouder en we wilden graag een war ruimer model. Een vriend van ons vertelde dat wij naar Autotijd moesten gaan omdat men hier diverse mooie campers verkocht. Dat klopte inderdaad want wij hebben hier onze nieuwe camper gevonden en de oude meteen ingeruild. Ondanks dat de camper al scherp geprijsd was hebben we nog een goede inruilprijs voor onze oude camper teruggekregen . Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij raden Autotijd aan iedereen aan!


Janine uit Hoorn
10 maandag 28 oktober 2019