autotijd-c04332e7510d0b948ecaef050a5dbe89.png

Autotijd

Gladsaxe 35 (route)
Apeldoorn

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Autotijd

Autotijd neemt al vele jaren een unieke positie in op de Nederlandse markt van jonge occasions.

Sinds jaar en dag zijn wij een gevestigde naam in Apeldoorn en bekend in heel Nederland. Onze sfeervolle showroom is gelegen in het hart van de Veluwe, dit biedt u meteen de mogelijkheid om er een gezellig dagje Apeldoorn van te maken.

In onze showroom kunt u op uw gemak alle occasions van dichtbij bekijken, van vrijwel elk merk hebben wij een of meerdere occasions op voorraad waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding uitzonderlijk goed is.

Geregeld komt er een vaste klant langs voor een vers kopje koffie en een lekkernij. Komt u ook? Het is immers altijd koffietijd bij Autotijd!


Reviews - gemiddeld cijfer: 10

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn zoon werd onlangs 18 en ik wilde hem daarom graag een mooi autootje geven. Via Autotijd kon ik een mooie auto kopen die ook nog eens heel goed geprijsd was. Ik ben blij dat ik deze firma heb ingeschakeld want zij snapten wat ik zocht en hebben mij goed kunnen helpen. Mijn zoon was heel blij met zijn auto en ik weet zeker dat hij er veel plezier van zal hebben.


Terschelling uit Amerongen
10 maandag 04 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze camper was inmiddels al weer wat ouder en we wilden graag een war ruimer model. Een vriend van ons vertelde dat wij naar Autotijd moesten gaan omdat men hier diverse mooie campers verkocht. Dat klopte inderdaad want wij hebben hier onze nieuwe camper gevonden en de oude meteen ingeruild. Ondanks dat de camper al scherp geprijsd was hebben we nog een goede inruilprijs voor onze oude camper teruggekregen . Wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden en wij raden Autotijd aan iedereen aan!


Schievink uit Hoorn
10 maandag 28 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik wil graag even laten weten dat ik heel tevreden ben over uw bedrijf. Ik heb bij u een auto gekocht en deze voldeed helemaal aan mijn wensen. Ik ben al op leeftijd, dus ik wilde graag een kleine auto om mijn boodschappen te kunnen doen. Ik ben door een heel vriendelijke medewerker geholpen en ik heb een prachtige auto kunnen kopen. Ik gebruik deze nu al weken met veel plezier.


Wijngaarde uit Zoetermeer
10 zaterdag 28 september 2019