best-classic-cars-bikes-e92f9839fc6059ff8f7623318a01962b.jpg

Best Classic cars bikes

OSW erkende auto inkoper in Best
Wie is Best Classic Cars & Bikes?

Mijn naam is Peter Huibers, geboren in 1960. Na meer dan 30 jaar in de makelaardij werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor wat anders. Daar mijn eigenlijke interesse al van jongs af aan auto’s betrof (hetgeen ook genetisch op mijn beide zoons overdraagbaar is gebleken) was de keuze snel gemaakt:

Mijn (en mijn zoons) hobby’s wat professioneler aan gaan pakken.

Ik behaalde mijn IVA diploma A (1978-1979) alsmede het Bovag patroonsdiploma. Naast een aantal klassieke Amerikaanse auto’s, die reeds in bezit van mij en mijn zoons waren, heb ik via een Nederlandse bekende in Californië (USA) een aantal interessante klassieke Amerikaanse auto’s, pick up’s en Harley’s gevonden en gekocht. En zo is alles begonnen...

Wist u trouwens dat, op 1 Harley na, alle voertuigen ouder dan 40 jaar motorrijtuigenbelasting vrij zijn?

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Best Classic cars bikes

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Best? Best Classic cars bikes is een OSW erkende auto opkoper in Best. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Best Classic cars bikes zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Best Classic cars bikes in Best brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)