f9aca3bcfec6d70bf23099792262e9720911e3e4.png

Bike Company

OSW erkende motor inkoper in Soest
Hallo motorliefhebbers,
Welkom op de nieuwe site van Bikecompany motoren. Een onderneming welk dit jaar zijn 10 jarig jubileum viert. Begin 2008 zijn wij begonnen met 1 unit op het Weteringpad te Soest. Een half jaar na de opening sloeg de crisis toe, de jaren 2009, 2010, 2011 en 2012 waren roerige tijden waarin we hard hebben moeten knokken om te overleven. Maar door de grote liefde voor motoren en de overtuiging dat als je de klant behandeld zoals je zelf behandeld wenst te worden de klantenkring moest gaan groeien. En dat deed het!!

Bikecompany bestaat nu inmiddels uit 380 m2 motorplezier. Je vind bij ons alles voor je motor zoals: kleding, helmen, banden, accessoires en uiteraard gebruikte motoren. Bikecompany is de afgelopen 10 jaar aanzienlijk gegroeid, en dan bedoelen we niet alleen in meters maar ook in ervaring en proffessionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld alle motoren in de wekplaats welkom voor reparaties, service, verbouwingen, schades en revisies (gespecialiseerd in HD) meer dan welkom. Zelfs Harley Davidson's vanaf 1938 zijn bij ons op hun juiste plek.

Kees, Monique en Frank nodigen je uit om eens te komen kijken in de winkel van Bikecompany. De koffie is heerlijk en de sfeer is zoals het bij een motorzaak moet zijn.

Groetjes team Bikecompany.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Bike Company

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Soest? Bike Company is een OSW erkende motor opkoper in Soest. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bike Company zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Bike Company in Soest brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)