bomert-watersport-bv-fc527f6a8515b99884e665213063641c.png

Bomert Watersport Giethoorn

OSW erkende boot inkoper in Giethoorn
Met de zeer populaire merken Bayliner en Chaparral biedt Boatingworld Bomert een breed assortiment voor zowel verwende als prijs-kritische watersporters. Sportcruisers voor een weekend of vakantie of sportboten voor een sportieve dag op het water, bij Boatingworld Bomert bent u al meer dan 50 jaar aan het goede adres voor een nieuwe (of gebruikte) boot. Ook Quicksilver consoleboten, Zodiac, Grand & Brig rubberboten en ribs hebben we op voorraad in onze grote showroom.

Noordwest Overijssel is natuurlijk de plek bij uitstek voor een heerlijk relaxte dag op het water. Ook voor watersporters die willen genieten van rust en natuur biedt Boatingworld Bomert sloepen en tenders in alle soorten en maten. Antaris, Enkhuizen, Corsiva en Kruger zijn volop vertegenwoordigd in de sloepenshowroom. Voorzien van een diesel inboard of een compacte outboard, voor elk budget hebben we de perfecte sloep voor u.

Zeven watersportbedrijven bundelen kennis en expertise tot Boatingworld. Na een jaar van voorbereiding zijn zes gerenommeerde watersportbedrijven onlangs een samenwerkingsverband aangegaan:

Arie Wiegmans uit Breukelen
Van der Sanden Watersport uit Veldhoven
Klop Watersport uit Hardinxveld-Giessendam
Heba Aquasport uit Almere
Boatingworld Bomert Watersport uit Giethoorn
Beekman Watersport uit Goes

Onder de naam "Boatingworld" bieden zij de gemotoriseerde watersport en pleziervaart een landelijke full service dekking, die gestoeld is op ruim 300 jaar kennis en ervaring.

De partners in Boatingworld hebben zonder uitzondering passie voor watersport. De meesten zijn familiebedrijven die al tientallen jaren bestaan en zich onderscheiden door hun professionaliteit en expertise. De deelnemende bedrijven blijven dan ook zelfstandige ondernemers met hun eigen import, dealerschappen en fabricage van diverse gerenommeerde merken. Als Boatingworld bieden zij gezamenlijk een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte plezier- en watersportboten in allerlei uitvoeringen en prijsklassen, zoals rubberboten, sloepen, visboten, kajuitboten en speedboten al dan niet met bijbehorende trailers. De collectie accessoires is al even divers en is afgestemd op de verschillende boten.
Bovendien beschikken de partners over de grootste voorraad buitenboordmotoren en onderdelen van Nederland, waardoor de levertijden zeer kort zijn. Boatingworld biedt tevens diverse financieringsmogelijkheden en een goede, voordelige bootverzekering met een snelle, professionele afwikkeling van de schade.

De klant van het samenwerkingsverband kan rekenen op:

- Specialisatie in elk vakgebied binnen de watersportbranche.
- Werk dat wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs die jaarlijks door de importeurs worden bijgeschoold.
- Uiterst scherpe prijzen dankzij gezamenlijke inkoop, eigen import en fabricage.
- Duidelijke garantievoorwaarden.
- Assistentie van het dichtstbijzijnde Boatingworld watersportbedrijf bij een storing onderweg wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je boot verkopen aan Bomert Watersport Giethoorn

Wil je, je boot verkopen aan een RDW erkende boot inkoper in Giethoorn? Bomert Watersport Giethoorn is een OSW erkende boot opkoper in Giethoorn. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Bomert Watersport Giethoorn zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de boot worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de boot ook bij Bomert Watersport Giethoorn in Giethoorn brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)