ec5b8d3eb6a54128ccdb18ffbc7d0717fdc2c61b.jpg

Campermakelaar - Limburg

OSW erkende caravan/camper inkoper in Sittard
Campermakelaar.nl Limburg is gevestigd in Sittard. Als zelfstandig campermakelaar ben ik gespecialiseerd in de dienstverlening aan klanten in Limburg die hun camper willen verkopen.

Ik heb een uitstekende kennis van de markt en ben sterk in strategische prijsstelling en marketing. Het gaat allemaal om u en uw belangen. Eenvoudig en simpel. Ik help mensen bij elke stap in het proces bij het kopen of verkopen van campers, waarbij ik u een professionele en betrouwbare service verleen. Geen hypes. Geen gebakken lucht. Recht vooruit en eerlijk!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je caravan verkopen aan Campermakelaar - Limburg

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Sittard? Campermakelaar - Limburg is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Sittard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Campermakelaar - Limburg zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Campermakelaar - Limburg in Sittard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)