6dd20a1fc49994851d0580386d16f2e44e6221fc.png

Campermakelaar - Noord-Holland zuid

OSW erkende caravan/camper inkoper in Aalsmeer
Campermakelaar.nl is een organisatie ontstaan uit een samenwerking tussen diverse campermakelaars verspreid over heel Nederland. Wij hebben jarenlang ervaring en een uitstekende kennis van de markt. U als klant staat bij ons centraal. Wij ontzorgen u bij elke stap in het proces bij het kopen of verkopen van een camper, waarbij wij u een professionele en betrouwbare service verlenen Eenvoudig en simpel, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk!


Campermakelaar.nl
"Er kan er maar een de beste zijn."
Geinteresseerd? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je caravan verkopen aan Campermakelaar - Noord-Holland zuid

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Aalsmeer? Campermakelaar - Noord-Holland zuid is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Aalsmeer. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Campermakelaar - Noord-Holland zuid zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Campermakelaar - Noord-Holland zuid in Aalsmeer brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)