de-greeff-caravan-recreatie-3a3337766b674389da55c68121171e33.png

De Greeff caravan-recreatie

OSW erkende caravan/camper inkoper in Grave
Sinds 2 januari 2012 heeft De Greeff Caravan-Recreatie er nog een vestiging bij in Veenendaal. Daar werd onlangs het caravanbedrijf Het Hazenpad overgenomen.

De Greeff Caravan-Recreatie is BOVAG en Focwa gecertificeerd. Tevens aangesloten schadeherstelbedrijf en partner van Achmea.

Een bedrijf waar u als klant een ruime keuze heeft uit bekende merken caravans. In Grave zijn wij officieel dealer/importeur van Wilk, Weinsberg, Burstner en Kip caravans. In Veenendaal worden de merken Adria, Wilk en Kip gevoerd. Bekende merken door hun kwaliteit, techniek en innovatie. Wij kunnen u op diverse gebieden uitleg geven en assisteren in de aankoop en verkoop van caravans.

Ook is er een ruime shop. Hier heeft u een ruime keuze uit diverse meubilair en kampeerbenodigdheden en is er een ruim assortiment aan huishoudelijk attributen. Ook voor de zelfbouwer zijn er technische onderdelen te koop.

En zoals het bij De Greeff Caravan-Recreatie hoort, staat de koffie altijd vers gezet voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan De Greeff caravan-recreatie

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Grave? De Greeff caravan-recreatie is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Grave. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. De Greeff caravan-recreatie zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij De Greeff caravan-recreatie in Grave brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)