garage-hilee-b-v--4b3b4abc74d18989fe67497f4880bd75.png

Garage Hilee b.v.

OSW erkende auto inkoper in Obdam
Garage Hilee is al meer dan 30 jaar het BOVAG autobedrijf bij u in de buurt!
Wij zijn het juiste adres voor onderhoud, service, alle voorkomende reparaties van alle merken auto's en de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Tevens zijn wij een door de RDW erkend APK-keuringsstation.
Garage Hilee B.V. staat geregistreerd als RDW-erkend autobedrijf. Dit houdt onder andere in dat kentekens door ons bedrijf zelf te naam mogen worden gesteld en dat proefritten verzekerd zijn.

Garage Hilee B.V. uit Obdam is de trotse eigenaar van het Bovag kwaliteitskeurmerk. Dat betekent dat wij als garage moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden door de Bovag. Bovendien verbinden wij ons aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie.

Stichting Nationale Auto Pas (NAP) is een organisatie die kilometerfraude bestrijdt. Sinds 1991 worden de kilometerstanden verzameld en bij elk onderhoud noteert de monteur de laatste stand in de NAP. Hierdoor is er een betrouwbaar beeld van de historie. Uiteraard leveren wij onze auto’s met een NAP certificaat.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Hilee b.v.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Obdam? Garage Hilee b.v. is een OSW erkende auto opkoper in Obdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Hilee b.v. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Hilee b.v. in Obdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)