Garagebedrijf C. de Greef

OSW erkende auto inkoper in Echteld
Wij informeren u graag over ons serviceverlenend bedrijf en over de auto’s die momenteel bij ons te koop staan.

Service

Bent u één van de vaste klanten? Dan hoeven wij u niet uit te leggen wat wij onder service verstaan. Overweegt u klant bij ons te worden, dan zult ook u ervaren wat vakkundige en ‘ouderwetse’ service inhoudt.
Met onze moderne apparatuur kunnen onze vakbekwame monteurs alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s in technische topconditie houden. Zijn er mankementen, dan luisteren wij goed naar de ervaringen van een klant, om vervolgens met onze kennis en apparatuur een oplossing te zoeken.
Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten en maken wij gebruik van hoogwaardig afstel-, meet-, en testapparatuur. Zo kunnen wij het onderhoud aan uw auto snel en efficiënt uitvoeren, waardoor u uw auto nooit langer kwijt bent dan nodig is.
Gedurende de onderhoudswerkzaamheden is het mogelijk gebruik te maken van een leenauto. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per dag, exclusief brandstof.

Diensten

Door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:
o Onderhoudswerkzaamheden aan alle merken (bedrijfs-) auto’s
o Algemene Periodieke Keuring (APK)
o Schadetaxatie en -reparatie
o Airco service
o Inbouw alarm-, audio- en navigatieapparatuur
o Ruitreparatie en -vervanging
o Carcleaning; interieur en exterieur

Occasions

Bij de keuze van een auto staan uw wensen centraal. Wij geven u graag persoonlijk advies. Kijkt u eens naar onze occasions op de website of kom eens in Echteld kijken en een proefritje maken.
Hebben wij de door u gewenste auto niet op voorraad, dan zoeken we ‘m graag voor u op aan de hand van de door u verstrekte specificaties. Ons aanbod wisselt regelmatig, dus is het verstandig regelmatig onze website te raadplegen.
Nieuwe auto
Heeft u besloten om een nieuwe auto te kopen? Vraag ook dan vrijblijvend een offerte. Wij leveren alle merken en uitvoeringen tegen zeer concurerende prijzen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garagebedrijf C. de Greef

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Echteld? Garagebedrijf C. de Greef is een OSW erkende auto opkoper in Echteld. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garagebedrijf C. de Greef zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garagebedrijf C. de Greef in Echteld brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)