kraaij-caravans-b953ea0d1d2489cf07955db87a773876.png

Kraaij Caravans Ermelo

OSW erkende caravan/camper inkoper in Ermelo
Welkom bij Kraaij Caravans.

Ons doel is een tevreden klantenkring op te bouwen. Dit willen wij graag bereiken door nette betrouwbare caravans aan te bieden.

Bij ons vind u caravans die scherp geprijsd zijn, meestal van de 1e eigenaar. Al onze caravans worden uitvoering getest en dit laten wij ook onze klanten zien. Wij hanteren geen afleveringskosten. Tevens helpen wij de klanten bij extra’s, te denken aan een mover, voortent, luifel, airco, fietsenrek etc.

Inruil van caravan, camper, auto of boot is bij nette staat bespreekbaar!

Tot ziens bij Kraaij Caravans (bezichtiging op afspraak).

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Kraaij Caravans Ermelo

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Ermelo? Kraaij Caravans Ermelo is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Ermelo. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Kraaij Caravans Ermelo zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Kraaij Caravans Ermelo in Ermelo brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)