6056019ca4d47e2e956f119e218efb6de9dffcf7.png

Mobile Home Repairs

OSW erkende caravan/camper inkoper in Bleiswijk
Mobile Home Repairs is gevestigd in Zoetermeer en bestaat uit een professioneel en dynamisch team. De onderneming is tot stand gekomen door een samenwerking van 2 jonge ondernemers. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Ons team heeft jarenlange ervaring opgedaan door onder meer voor dealers werkzaam te zijn zoals Caravalair, Hobby en Kabe. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in diverse herstelwerkzaamheden aan Koelkasten en Truma Kachels en Boilers

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Mobile Home Repairs

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Bleiswijk? Mobile Home Repairs is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Bleiswijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Mobile Home Repairs zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Mobile Home Repairs in Bleiswijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)