motor-motion-vof-d5f46517e1475a7db116ec9d311ddad7.png

Motor Motion

OSW erkende motor inkoper in Oosterhout
Voor goede motoren tegen scherpe prijzen bent u bij ons al meer dan 8 jaar aan het juiste adres. Wij verkopen motoren in de betaalbare prijsklasse. Mocht het nodig zijn kunt u uw motor ook (deels-) financieren. De mogelijkheden hiervoor staat bij de motor aangeven.
Inruil van uw huidige motor behoort ook tot de mogelijkheden.
Al onze motoren krijgen bij aflevering een afleverbeurt. Wij controleren de motor dan op meer dan 50 punten. De motor krijgt dan altijd nieuwe olie en een filter, koppelingsolie, remolie en eventueel worden ook de cardanolie en koelvloeistof vervangen. De kosten hiervoor zijn niet al stiekem in de prijs opgenomen maar komen op € 199,-.

Voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons op afspraak terecht. Kleine beurt, grote beurt, banden vervangen of ketting en tandwielen wissel, het kan allemaal.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Motor Motion

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Oosterhout? Motor Motion is een OSW erkende motor opkoper in Oosterhout. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Motor Motion zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Motor Motion in Oosterhout brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)