8517b7ae9f618c0a320a1c8a5a3dc0ddb915d599.png

Motorhuis de valkenier BV

OSW erkende motor inkoper in Barneveld
Als exclusief dealer hebben wij uiteraard veel kennis in huis van alle Suzuki modellen maar ook alle andere Japanse merken zijn bij ons in goede handen. Door veel ervaring en training is voor onze monteurs geen klus te gek of het nu om klein of groot onderhoud gaat. Ook voor schade taxatie en de afwikkeling daarvan ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk beschikken wij als bedrijf, wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, ook over een Dynostar testbank om je motor optimaal af te stellen of bij problemen de motor maximaal te kunnen testen.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Motorhuis de valkenier BV

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Barneveld? Motorhuis de valkenier BV is een OSW erkende motor opkoper in Barneveld. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Motorhuis de valkenier BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Motorhuis de valkenier BV in Barneveld brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)