nieuwenhuijse-autos-94dff53592e6429d76eca1c5314b5e74.png

Nieuwenhuijse Auto's

OSW erkende auto inkoper in SOEST
Nieuwenhuijse Auto’s, in- en verkoop van gebruikte automobielen.

Nieuwenhuijse is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het in- en verkopen van gebruikte auto's. Door jaren lange ervaring in de autobranche staat Nieuwenhuijse Auto’s in voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Scherp kunnen aanbieden begint bij scherp inkopen.

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit heel Europa. Op deze markt heeft Nieuwenhuijse Auto’s veel ervaring en goede contacten. Daardoor kunnen wij met zorg de meest courante en unieke auto’s voor u inkopen.

Inkopen vanuit het buitenland doen wij uitsluitend onder een aantal strikte voorwaarden. De betreffende auto moet voorzien zijn van een complete historie, correct zijn onderhouden en geheel in goede staat verkeren. Alleen dan wordt de auto ingekocht door Nieuwenhuijse Auto’s.

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Nieuwenhuijse Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in SOEST? Nieuwenhuijse Auto's is een OSW erkende auto opkoper in SOEST. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Nieuwenhuijse Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Nieuwenhuijse Auto's in SOEST brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)