nieuwkoop-automotive-group-bv-2d00682f12c56822989efd4bd4c024ba.png

Hoogeveen recreatie bv

OSW erkende caravan/camper inkoper in Velddriel
Van de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en camper, tot de volledige service en onderhoud van auto en camper. Bij ons vindt u alles voor iedere auto, onder één dak!

ULTIEME MERKBELEVING
Nieuwkoop Automotive Group biedt ultieme merkbeleving van meerdere automerken. Voel de emotie, proef de sfeer en ervaar het Nieuwkoop gevoel. Bezoek onze showroom en stap in de wereld van Nieuwkoop.

SPECIALIST IN ALLE MERKEN
Naast onze dealerschappen, bieden wij een ruime keuze aan betaalbare topoccasions van diverse merken. Wij bieden een totaaloplossing voor service en onderhoud voor alle merken.

We zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving en official dealer voor de merken Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Suzuki en Mazda. Voor de merken Skoda, Jeep en Saab verlenen wij het onderhoud en service. Wij staan bekend om onze service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. Met een uitstekende sfeer, waarin klanten zich welkom en thuis voelen!

"Wij hebben een speciale band met onze klanten en doen daar alles voor. Zaken doe we op basis van integriteit en wederzijds vertrouwen. Met als ultiem doel dat klanten binnenkomen in het volste vertrouwen dat zij perfect en op maat geadviseerd worden. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten in elke klasse; daar staan wij persoonlijk borg voor. Graag tot ziens bij Nieuwkoop Automotive Group in Den Bosch."

Henk van 't End
Algemeen Directeur.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Op afspraak

Je caravan verkopen aan Hoogeveen recreatie bv

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Velddriel? Hoogeveen recreatie bv is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Velddriel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Hoogeveen recreatie bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Hoogeveen recreatie bv in Velddriel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)