scharphof-campers-cf3c91764835da20ead83a5fcd3e5978.png

Scharphof Campers Nijverdal

OSW erkende caravan/camper inkoper in Nijverdal
Scharphof Campers Nijverdal!

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van jonge buscampers; Volkswagen California campers met hefdak, busmodellen van Possl/Globescout en Adria. Deze campers zijn kwalitatief hoogwaardig, ze zijn erg waardevast en hebben een relatief lange gebruiksduur.

Bij ons kunt u terecht voor in- en verkoop, onderhoud en reparaties, verhuur en camperaccessoires.

Alle prijzen die op de website vernoemd staan zijn inclusief Nederlands kenteken, afleveringskosten, APK, garantie en een beurt volgens schema.

Openingstijden

Maandag
13:30 - 17:00
Dinsdag
13:30 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je caravan verkopen aan Scharphof Campers Nijverdal

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Nijverdal? Scharphof Campers Nijverdal is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Nijverdal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Scharphof Campers Nijverdal zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Scharphof Campers Nijverdal in Nijverdal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)