51014e4ccce2f44544528324e1f2dc30ba6f1114.jpg

Swift Motoren

OSW erkende motor inkoper in Almere Haven
Voor verkoop en onderhoud van jonge en oude motoren
Altijd ruime keuze in gebruikte BMW motoren, young- en oldtimer motorfietsen, projecten en exportmotoren.
Altijd keuze uit minimaal 50 motoren! Wij kopen ook uw motorfiets, van perfect tot project! Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht!

Swift Motoren heeft altijd een zeer ruim aanbod van van low budget motoren vanaf 350 Euro, altijd 30 dagen omruilgarantie voor particulieren! Inruil is altijd mogelijk. Ook kopen wij uw motorfiets in.

Wij hebben altijd ruime keuze in:

BMW R serie
BMW K serie
BMW F serie
BMW S serie
Klassieke en Youngtimer motorfietsen
Export motoren
Onderhoud van BMW en alle andere merken Motoren

In onze ruime werkplaats is er ruimte voor al het onderhoud van u motorfiets. bandenwissels, afstellen, groot en klein onderhoud, schade hersel. Bel gerust voor een afspraak 036-5255590 of 06-11621857

Gebruikte BMW Onderdelen!
Bent u op zoek naar gebruikte BMW onderdelen? dan bent u bij ons op het juiste adres. we hebben een zeer groot asssoirtiment aan gebruikte BMW onderdelen van bijna alle modellen. Bel 036-5255590 of direkt Wilfred 06-11621857

Klassiekers te koop
Bent u op zoek naar een mooie klassieker of wilt u een klassieker restaureren, ook dan bent u bij ons op het juiste adres !

Caferacer bouwen? Bent u op zoek naar een goede basis voor een cafe racer, scrambler of bobber? Kom dan bij ons langs en laat je verrassen door het grote aanbod van semi-klassiekers met een beetje werk, ideaal als basis voor uw project! Ook verzorgen wij eventueel aan passing aan uw motorfiets zo als: teller ombouw, las werk,remmen aan passen, aanpassingen brandstof systeem en inkoop van over gebleven onderdelen.

Overschrijven en Exporteren RDW Erkend
Bij Swift Motoren kunnen wij direkt uw nieuwe motorfiets overschrijven en uw oude motorfiets vrijwaren.
Exportducumenten verzorgen wij voor u direkt ! Wij zijn een RDW erkend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de motorhandel.

Inkoop van motoren
Wij kopen ook graag uw gebruikte motorfiets in, defect, schade, afgebroken projekt of lang stilgestaan geen probleem, Alle merken en modellen, u moet rekening houden met een handelsprijs. Wij komen bij u aan huis om de motor te bekijken en bij akkoord handelen wij direkt af, betaling contant of via de bank. Vlotte afhandeling! uw kunt ook altijd een email sturen met informatie over uw motorfiets. email aders: info@swiftmotoren.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Swift Motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Almere Haven? Swift Motoren is een OSW erkende motor opkoper in Almere Haven. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Swift Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Swift Motoren in Almere Haven brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)