triumph-bollenstreek-c15af80c440f03cbc767b2625c011aae.png

Triumph Bollenstreek

OSW erkende auto inkoper in Hoofddorp
Born, bred and proud to be British. Met meer dan 100 jaar geschiedenis achter zich is Triumph als merk en bedrijf nog altijd particulier eigendom. De motoren worden ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in hun eigen fabriek te Hinckley. Een van de meest geavanceerde fabrieken ter wereld gevestigd in het hart van Engeland.

Triumph staat sinds jaar en dag bekend om haar onderscheidende karakter en historie door het maken van motoren die tot echte klassiekers behoren. Dit doen zij nog altijd ! De inspiratie en passie die ten grondslag stond aan de geboorte van de iconische Bonneville zorgt nog altijd voor waanzinnige motoren als de Rocket III en Speed Triple.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Triumph Bollenstreek

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hoofddorp? Triumph Bollenstreek is een OSW erkende auto opkoper in Hoofddorp. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Triumph Bollenstreek zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Triumph Bollenstreek in Hoofddorp brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)