vakgarage-van-der-zweep-af46b8a658bebc7033488d7febac85d1.png

Vakgarage van der Zweep

OSW erkende auto inkoper in Warga
We zijn al meer dan tien jaar actief. Landelijk gelegen, maar tegelijkertijd dicht bij de stad. We blijven groeien op het gebied van vaste en nieuwe klanten. Daarom hebben we de laatste jaren enorm uitgebreid. Het pand is helemaal vernieuwd en het terrein is twee keer zo groot geworden. Ook de capaciteit van de werkplaats en de showroom is daarbij enorm vergroot.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, aankoop, verkoop of inruil van alle soorten auto's, voor zowel nieuw als gebruikt.

We combineren onze professionaliteit met een perfecte persoonlijke service. We zijn een onafhankelijke garage die gebruik maakt van de expertise en ondersteuning van BOVAG en Stichting Vakgarage. We hebben ISO-certificatie en vallen onder de BOVAG-bepalingen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel.


Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 1800
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Vakgarage van der Zweep

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Warga? Vakgarage van der Zweep is een OSW erkende auto opkoper in Warga. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Vakgarage van der Zweep zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Vakgarage van der Zweep in Warga brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)