933fc39c88bc16257f8612b14b4a40a7e8aba58b.png

Versluis Auto's

Lopikerweg west 7 (route)
Lopik

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak
Deel dit bedrijf

Over Versluis Auto's

Al meer dan 40 jaar is Versluis Auto's actief op het gebied van verkoop, onderhoud en export. Versluis Auto's is een eenmanszaak met Arie Versluis aan het roer. Goede service, vertrouwen en het leveren van betaalbare kwaliteit, daar gaat het bij Versluis Auto's om.

Met jaren goed onderhouden contacten bij diverse autodealers heeft Versluis Auto's altijd een auto in uw prijsklasse en voor uw wensen. Van Ford tot Kia & van jong-gebruikt tot een wat oudere occasion; Arie Versluis helpt u met het vinden van een auto die bij uw past. Wij hebben altijd minimaal 50 auto's op voorraad. Inruilen mogelijk!
Versluis Auto's is erkend om RDW-vrijwaringsbewijzen af te geven.

Versluis Auto's voorziet ook in het onderhoud van verkochte auto's. In de garage aan huis zijn wij van alle gemakken voorzien om met reparaties en onderhoud aan de slag te gaan. Ook voor schade aan uw auto kunt u bij ons terecht.


Reviews - gemiddeld cijfer: 8

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
5
Service
8
Bereikbaarheid
8
Klantvriendelijk

Verkoopovereenkomst tussen OSW en autogarage opgemaakt voor 200 euro. Als consument zelf de auto daarheen gebracht. Helaas werd er toch gepingeld over de prijs. Garage kon maximaal 150 bieden. Ik begrijp dat de auto weinig meer waard was, maar dat er toch 25% wordt afgedongen is vervelend. Uiteindelijk met 150 akkoord gegaan.


Koen uit Amsterdam
6 woensdag 08 april 2020
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vriendelijk en snelle afhandeling. Keus tussen contant of internet bankieren. Binnen 2uur op rekening. Prima deal voor beide partijen.


Eric uit Diemen
9 vrijdag 12 juli 2019