wals-autobedrijven-67c795fb78c839697998cced8ceff11f.png

Wals Autobedrijven

OSW erkende auto inkoper in Haarlem
Wals Autobedrijven Haarlem voor Inkoop - Verkoop - Reparatie en APK

Sinds 1907 zijn wij als garagebedrijf gevestigd in Haarlem.

Wij verlenen als garage alle mogelijke services die u van een garagebedrijf kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, onderhoudsbeurt, banden, uitlaat, D-snaar en AIRCO onderhoud. Maar ook schadetaxatie en schadereparatie, storingen van computers uitlezen en diagnose stellen. Op alle uitgevoerde reparaties zijn de Bovag standaardbepalingen van toepassing

Sinds 1952 hebben wij naast de garage ook een showroom voor gebruikte auto’s.

Wij kopen auto’s in van particulieren, dealer bedrijven en lease maatschappijen. Deze occasions worden professioneel gereinigd, gecontroleerd en dan te koop geplaatst in onze showroom. Na verkoop zal de auto worden afgeleverd met nieuwe APK en indien gewenst een onderhoudsbeurt en garantie.

Als Bovag lid kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor schade afhandeling, schade reparatie, passende financiering voor de aanschaf van een occasion, autoverzekering en Bovag pechhulp. Indien u bij ons de Bovag pechhulp aanvraagt dan krijgt u binnen een straal van 20 km rondom ons bedrijf onze volledige service.

Wals Autobedrijven is het meest veelzijdige autobedrijf van Haarlem en Kennemerland.

Openingstijden

Maandag
08:45 - 17:30
Dinsdag
08:45 - 17:30
Woensdag
08:45 - 17:30
Donderdag
08:45 - 17:30
Vrijdag
08:45 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Wals Autobedrijven

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Haarlem? Wals Autobedrijven is een OSW erkende auto opkoper in Haarlem. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Wals Autobedrijven zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Wals Autobedrijven in Haarlem brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)