zuurbier-motoren-en-scooters-47d0f7efd77a1c09cc9b50866d83903f.png

Zuurbier Motoren en Scooters

OSW erkende auto inkoper in Bruchem
Zuurbier Motoren en Scooters is een gespecialiseerd bedrijf in de motor en scooter branche, wij zij gevestigd in Bruchem een dorpje dat grenst aan Zaltbommel.
Wij zijn een jong bedrijf, sinds 1 juli 2010 zijn onze showroom en werkplaats geopend. De eerste jaren waren wij gevestigd in een pand in het hart van Gameren, door de groei van het bedrijf en de toenemende vraag vanuit de motorrijder zijn wij vanaf 1 maart 2015 gevestigd in een groter pand te Bruchem.


Team Zuurbier Motoren en Scooters

Marcel heeft 8 jaar lang als motorfietsmonteur gewerkt bij een van de grotere Suzuki en Aprilia dealer in Noord Holland. De laatste jaren is hij daar actief geweest als chefwerkplaats. Daarnaast is Marcel vanaf zijn 15e actief in de Nederlandse wegracerij. Als 15 jarig jochie begonnen in de bromfietsraces, en uitgegroeid tot een deelnemer in de top van de nederlandse motorsport, het ONK Supersport. Hiernaast is Marcel een deelnemer in het zeer competetieve veld van de IRRC waar hij enkel op stratencircuits racet met zijn Yamaha R6.

Maikel is de nieuwste en jongste telg van Zuurbier Motoren en Scooters. Van jongs af aan is hij al geïnteresseerd in scooters en motoren en was er in zijn vrije tijd dan ook graag mee bezig. Een opleiding tot scootertechnicus was dan ook vanzelfsprekend! Inmiddels is Maikel gediplomeerd scooter- en motorfietsmonteur.

Ilja is bijna geboren in het zijspan van haar vaders Harley en op de motor heel Europa doorgesleept door haar motorrijdende ouders. Op haar 18e in het bezit van haar motorrijbewijs en op haar 23e actief op een Ducati 848 in de 3DCup op het circuit. Inmiddels is de Ducati omgeruild voor een Yamaha R6 en is ze tevens circuittestrijder voor testmotor.nl waarbij ze de nieuwste sportieve modellen motoren en banden test op de grote circuits. Ilja heeft 5 jaar in de verkoop gewerkt bij Ducati Zaltbommel, een van de grotere Ducati dealers van de Benelux. Bij ons neemt ze dan ook voornamelijk de verkoop, administratie en marketing kant op zich.


Ons bedrijf

Voertuigen
Wij zijn officieel dealer van Vespa, Piaggio, Sym, Peugeot, Tomos en AGM scooters, uiteraard leveren wij ook alle andere grote merken. Onze showroom van 350m2 is altijd goed gevuld met een mooi aanbod gebruikte motorfietsen en nieuwe en gebruikte motorscooters en scooters. Op onze website vind u altijd ons actuele aanbod.

Kleding
Uiteraard vind u in onze showroom ook een groot assortiment aan kleding en helmen. Hierbij voeren wij de collecties van HJC, Evolution en MT.

Werkplaats
In onze compleet uitgeruste werkplaats kan iedereen terecht met zijn of haar motorfiets en/of scooter voor onderhoud, reparatie en het vervangen van banden.

Ophaalservice
Uiteraard beschikken wij over een ophaalservice waarbij we uw voertuig met onze bedrijfsbus kunnen ophalen of thuis brengen. In de Bommelerwaard berekenen wij hiervoor een vergoeding van €10,-. Uiteraard halen of brengen wij ook buiten de regio!

Wij zijn een klein bedrijf en streven ernaar iedere klant een goede en persoonlijke service te bieden en u goed te informeren bij de aankoop van een voertuig, u bent uiteraard van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Zuurbier Motoren en Scooters

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Bruchem? Zuurbier Motoren en Scooters is een OSW erkende auto opkoper in Bruchem. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Zuurbier Motoren en Scooters zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Zuurbier Motoren en Scooters in Bruchem brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)