Zorgeloos en snel je motor verkopen

Motor inkoop

OSW beschikt over een zeer groot landelijk inkoopnetwerk. Zo is er altijd een inkoper met interesse in een motorfiets van uw merk en model. Vaak zitten er al geschikte inkopers bij u in de buurt!

Wij brengen uw motor graag onder de aandacht van onze inkopers en gaan met hen de onderhandeling aan. Bij een passend bod, beslist u zelf of u akkoord gaat. Zo ja, dan wordt de motor opgehaald, betaald en gevrijwaard.

Het enige dat u dus hoeft te doen is de motor aanmelden bij ons. Dit is geheel gratis en zonder verplichtingen. Wij zien de aanmelding graag tegemoet en gaan er direct mee aan de slag.

1

Meld je motor binnen slechts 5 minuten aan. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

2

Je ontvangt een vrijblijvend bod binnen 24 uur. Wij houden je op de hoogte van de voortgang.

3

Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt volledig ontzorgd.

Particulier een motor verkopen

De bovengenoemde populariteit van motoren, zorgt ervoor dat een motor in de meeste gevallen gemakkelijk te verkopen is. Echter is verkopen, om dezelfde reden, niet zonder risico. Zo ben je als particulier gevoelig voor diefstal, oplichting (pas willen betalen na tenaamstelling), het uitblijven van een vrijwaring, enzovoorts. Niet te vergeten dat er daarnaast meerdere, vervelende nadelen kleven aan het particulier verkopen van een motor.
Denk aan: een klant die niet op komt dagen, onzinbiedingen, meerdere proefritten en zelfs schade of boetes na een proefritje. Neem hierbij dat je meestal meerdere kopers over de vloer krijgt alvorens je er één treft die serieus over wilt gaan tot aankoop.

Levert particulier je motor verkopen meer op?

Het is helaas niet zo dat je met particuliere verkoop meer geld krijgt.
Onvoorziene kosten zoals de motorstalling spelen hierbij een rol. Het is ook zo dat een koper garantie wilt en liever ziet dat de motor een afleverbeurt heeft gekregen.
De kans op mankementen die achteraf pas aan het licht komen is om deze reden groter als je als koper, een particuliere verkoper benadert. Hierdoor willen kopers dikwijls niet te veel betalen bij een particulier. Dit om eventuele onvoorziene kosten te kunnen overbruggen, mocht dit nodig zijn.

Via de OSW motor inkoop service verkoop je zonder risico!

Dus geen kans op diefstal, fraude, of kopers aan de deur.
Je motor is snel verkocht en je krijgt snel het geld.
Het enige wat jij hoeft te doen is de motor aanmelden en uiteindelijk het hoogste bod accepteren. Hoe gemakkelijk is dat?

Verkopen via OSW
  • Binnen 24 uur een bod
  • Je motor wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor je
Je motor aanmelden