Zorgeloos en snel je motor verkopen

Motor waardebepaling

Waarschijnlijk is de liefde voor jouw motor niet in cijfers uit te drukken. Dat terwijl juist dit gegeven voor een potentiele koper een van de belangrijkste dingen is. Wij begrijpen aan de andere kant dat de waardebepaling van een motor, om deze reden niet per se gemakkelijk is. Zeker omdat het de bedoeling is dat je als koper en verkoper op een lijn komt te liggen over de uiteindelijke verkoopprijs.

Vraag de dagwaarde van je motor op!

Vul het kenteken in van je motor.

OSW draagt graag een steentje bij in de waardebepaling van de motor

Allereerst aan de de hand van beschikbare gegevens en op basis van wat jij ons over de motor kan vertellen. Met deze informatie plaatsen wij de motor in een beschermde, online omgeving. Waar erkende bedrijven hun bod uit kunnen brengen. Het best, geboden bedrag geven wij aan je door en jij beslist of je deze accepteert. De motor wordt voor je gevrijwaard en opgehaald.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is achterover zitten en het geld in ontvangst te nemen. Niet te vergeten: de waardebepaling van de motor, het adverteren, vrijwaren en ophalen is allemaal geheel kosteloos.

Het enige wat de verkoop van je motor op deze manier gaat kosten, is vijf minuten van je tijd om je voertuig nú nog aan te melden op de website. Het is echt zo gepiept, via OSW.nl.