Registreren

Met een OSW kun je allerlei zaken eenvoudig beheren. Zo worden alle voer- en vaartuigen die je bij ons aanmeld toegevoegd, en kun je het hele verkoopproces eenvoudig volgen. Het aanmaken van een account is geheel kosteloos. Indien je in het verleden al eens bij ons een occasion te koop heeft aangeboden, dan is er waarschijnlijk al een account aangemaakt. Wanneer je hier het wachtwoord niet meer van weet, dan kun je deze hier opnieuw aanvragen.

Gegevens voor nieuw account

Hieronder kun je een gratis OSW account aanmaken. Het aanmaken van een account is in een paar minuten geregeld.


Algemene voorwaarden en disclaimer

Met het aanmaken van een nieuw OSW account ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en disclaimer. Wij raden je aan om deze informatie goed door te nemen zodat je goed weet hoe wij met jouw gegevens omgaan. Een aangemaakt account is altijd weer te verwijderen. Alle gegevens worden dan verwijderd of onleesbaar gemaakt. Indien je vragen hebt, dan kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op onze contactpagina.

Nieuwsbrief ontvangen

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief met daarin allerlei interessante artikelen over verschillende automotive gerelateerde onderwerpen. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet, maar wil je deze wel ontvangen? Schrijf jezelf dan nu in. Je kunt jezelf altijd weer afmelden via een uitschrijflink onderaan elke e-mail.